Απογευματινά χειρουργεία

Αναρωτιόμασταν πού βρήκε ο Άδωνις τα 150 Νοσοκομεία που είναι πρόθυμα να ξεκινήσουν απογευματινά χειρουργεία (συν άλλα 5 στα πρόθυρα της προθυμίας), ενώ τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ είναι 132.

Μία εξήγηση είναι πως, στη ζέση που τον διακατέχει, άθροισε στα δημόσια και τα ιδιωτικά Νοσοκομεία.

Η δεύτερη εξήγηση είναι να πίεσε τους Διοικητές στην τηλεδιάσκεψη που τους κάλεσε την Παρασκευή να δηλώσουν απογευματινά χειρουργεία, ακόμη και αν τα Νοσοκομεία που διοικούν δε μπορούν να πραγματοποιήσουν ούτε πρωινά χειρουργεία. Και, ενδίδοντας στην πίεση, ορισμένοι πρόθυμοι Διοικητές να δήλωσαν δύο φορές το Νοσοκομείο τους και προέκυψε ο μαγικός αριθμός 150.

Όντως κάτι παρόμοιο συνέβη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Μπόνους στην αξιολόγηση των διοικητών τα απογευματινά χειρουργεία”, γράφουν σημερινά δημοσιεύματα (κλικ εδώ). Σκεφτείτε λοιπόν πως η αξιολόγηση για τις νέες προσλήψεις Διοικητών θα γίνει μέχρι τα τέλη Μαρτίου και έχετε ολοζώντανη μπροστά σας τη νέα έκδοση του θαύματος της Καινής Διαθήκης, στο οποίο πολλαπλασιάστηκαν από τον Ιησού οι πέντε άρτοι και τα δύο ψάρια και χόρτασε μεγάλο πλήθος, όπως –καλή ώρα – συμβαίνει και τώρα που ο λαός θα χορτάσει με απογευματινά χειρουργεία..