Απολύσεις-προσλήψεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται πως, εάν γίνει πρωθυπουργός, δεν θα κάνει απολύσεις.
Ας τον πιστέψουμε, παρά το ότι κουβαλά το στίγμα εκείνου που έκανε χιλιάδες απολύσεις ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά.
Το ερώτημα είναι άλλο: θα κάνει προσλήψεις;
Θα διεκπεραιώσει τις 902 προκηρύξεις γιατρών που έχουν ανακοινωθεί και βρίσκονται στο στάδιο υποβολής αιτήσεων ή θα επικαλεστεί τον κανόνα 1:5 και θα τις ακυρώσει;
Θα στηρίξει τη λειτουργία των Νοσοκομείων και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ή θα εισάγει τους ιδιώτες στα Νοσοκομεία και θα διαλύσει όποιο έργο έγινε στα Κέντρα Υγείας και τις ΤΟΜΥ;
Οι επικοινωνιολόγοι έχουν συμβουλέψει τον κ. Μητσοτάκη να μην εκτίθεται, ώστε ν΄ αποφεύγει την απάντηση σε δύσκολα ερωτήματα, τα οποία θα αποκαλύψουν την πραγματική πολιτική της ΝΔ.
Όμως οι εργαζόμενοι έχουν ζήσει στο πετσί τους τη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά και τους αλαλαγμούς του Αδώνιδος, που έχει παρομοίως τεθεί σε καταστολή, ώστε να μην τρομάζει τους ψηφοφόρους.
Ότι και να προσποιούνται οι κύριοι Μητσοτάκης και Γεωργιάδης τα διλήμματα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα τεθούν και θα είναι αμείλικτα: με τους εργαζόμενους και το κοινωνικό κράτος ή με τα αδηφάγα συμφέροντα και την παραοικονομία..