Απορίες για την καθυστερημένη απάντηση των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ στην καταστρατήγηση του ιατρικού απορρήτου

p style=”margin: 0cm 0cm 3pt”>Με μεγάλη καθυστέρηση αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ να απαντήσουν (κλικ εδώ) σε όσα οι επιστήμονες και η κοινωνία τους καταλογίζουν, ότι δηλαδή συνέπραξαν στη δημοσιοποίηση και το διασυρμό των οροθετικών ιερόδουλων.

Μάλιστα δηλώνουν και προσβεβλημένοι, αφήνοντας αιχμές ότι αυτοί που καταγγέλλουν την εμπλοκή τους το πράττουν για να τους εκφοβίσουν!

Αποφεύγουν όμως να πουν το αυτονόητο.
Αφού ισχυρίζονται πως οι ίδιοι τηρούν το ιατρικό απόρρητο και δεν εμπλέκονται στην απόφαση για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων και των ιατρικών δεδομένων των ατόμων που εξετάζονται τότε ποιος είναι εκείνος που δημοσιοποίησε τα στοιχεία;

Αφού οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ έβλεπαν ήδη από την πρώτη στιγμή την άγρια και χυδαία πολιτική εκμετάλλευση στην υπόθεση των οροθετικών ιερόδουλων, τον εξευτελισμό και τον διασυρμό αυτών των ταλαίπωρων γυναικών γιατί συνέχιζαν να συμπράττουν δια της σιωπής τους;

Είναι περισσότερο από βέβαιο πως οι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ γνωρίζουν ποιοί δημοσιοποίησαν τα προσωπικά στοιχεία και τα ιατρικά δεδομένα. Συνεπώς εάν δεν τους κατονομάσουν ευθαρσώς τότε είναι συνένοχοι και ας αφήσουν κατά μέρος τις ανακοινώσεις και τις απειλές.

 

Δημήτρης Βαρνάβας