ΑΡΜΑ: Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ θα εκδώσει ακόμη και… πολεμικό ανακοινωθέν!

Από Βασίλη Βενιζέλο


Με αφορμή το… ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο εξέδωσε την Πέμπτη 31 Αυγούστου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), σχετικά με την Βρετανό ασθενή στο Κέντρο Υγείας Παξών, το Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα (ΑΡΜΑ) εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου την εξής ανακοίνωση:

“Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) πλέον έχει περάσει σε άλλη διάσταση λειτουργίας. Πέρα από τα καθημερινά πολυσέλιδα Δελτία Τύπου καταστροφολογίας και απαξίωσης του ΕΣΥ, τις «πρωτότυπες ακτιβίστικες; -με άλογα και κάρα- κινητοποιήσεις» και τη βιομηχανία μηνύσεων κατά συναδέλφων και άλλων Ομοσπονδιών, πλέον-με τις τελευταίες πρωτοβουλίες της- ανοίγει νέα σελίδα στις παρεμβάσεις της .

Μετά τα Δελτία Τύπου Τεχνικού Ελέγχου(ΚΤΕΟ) για τα Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα Δελτία Τύπου Επισκευών και Αξιολόγησης των Ιατρικών Μηχανημάτων των Νοσοκομείων, και τα Δελτία Τύπου με εργαστηριακές και άλλες εξετάσεις πολιτών – η λέξη Ιατρικό Απόρρητο τους είναι μάλλον άγνωστη…. – πλέον η ΠΟΕΔΗΝ  προχωρά σε έκδοση Δελτίο Τύπου Ιατρικού Ανακοινωθέντος για την πορεία της υγείας ασθενούς!!!.

Με αφορμή το συμβάν στους Παξούς- και την «αξιοποίηση» του για 2 λεπτά δημοσιότητας  – η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ προχώρησε στο εξής εκπληκτικό Δελτίο Τύπου!!!:


ΑΘΗΝΑ  31/08/2017                                                                      ΑΡ. ΠΡΩΤ. 3476

 


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center>ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Άγγλος τουρίστας που μεταφέρθηκε από τους Παξούς στο γκαράζ του πλοίου χειρουργήθηκε στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων

 

Ο  τραυματίας  Άγγλος τουρίστας που μεταφέρθηκε στο γκαράζ του πλοίου Τρίτη 29/8/2017 από Παξούς στην Ηγουμενίτσα χειρουργήθηκε στις 30 Αυγούστου στο  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με Υποτροχαντήριο κάταγμα ΔΕ  ισχίου. Η επέμβαση κράτησε 2 ώρες και η αποκατάστασή του έγινε με ενδομυελική ήλωση. Η μετεγχειρητική του κλινική κατάσταση είναι καλή.

 


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center>ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center> 


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center>Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center> 


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center> 


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center>ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                         ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

 

Υ.Γ 1 : Ελπίζουμε το επόμενο βήμα της πλειοψηφίας, να μην είναι η έκδοση Πολεμικού Ανακοινωθέντος για τη κατάσταση των τραυματιών από  το Πόλεμο στη Συρία….. Αν με το κατήφορο που έχουν πάρει ΟΛΑ είναι πιθανά…”.