Άσπρη μέρα..

Όταν ο Γ. Πατούλης αποπέμφθηκε από περιφερειάρχης διέδιδε πως θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος ευρωβουλευτής στις επερχόμενες εκλογές.

Εις μάτην. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως τον περιφρονεί επιδεικτικά.

Ο Πατούλης παρά ταύτα συνεχίζει να δίνει εξετάσεις νομιμοφροσύνης. Λαλίστατος όταν βρίσκεται στην Αιθιοπία για ιατρικό τουρισμό, άλαλος στην Αθήνα όταν διοικεί τον ΙΣΑ. Τα μέτρα των απογευματινών ιατρείων που θα πλήξουν τους ιδιώτες γιατρούς δε φαίνεται να αφορούν τον ΙΣΑ. Ούτε τα χαράτσια που βγάζει σαν λαγούς από το καπέλο του ο Άδωνις Γεωργιάδης και πλήττουν τους ασθενείς, έως πρότινος ψηφοφόρους του στην Περιφέρεια.

Διερωτόμαστε εάν θα προσέλθει στην Ολομέλεια των προέδρων Ιατρικών Συλλόγων που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια τον ερχόμενο μήνα; Χλωμό με όσα συνέβησαν πέρσι στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ και στη συνέχεια στην Ολομέλεια της Δράμας.

Ευτυχώς έχουν μείνει αρκετές χώρες της υποσαχάριας και της Κεντρικής Αφρικής που περιμένουν εναγωνίως επίσκεψη Πατούλη, ώστε να ξεκινήσουν κύματα ιατρικού τουρισμού και να δουν οι ιδιώτες γιατροί της Αθήνας μιάν άσπρη μέρα..