Αθηνά Λινού: «Τους άφησαν απροστάτευτους απέναντι στις μολυσματικές ασθένειες»

Στην ανησυχητική κατάσταση που διαμορφώνεται στις πληγείσες από τις πλημύρες περιοχές αναφέρθηκε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αθηνά Λινού, λέγοντας ότι «oι κάτοικοι είναι εκτεθειμένοι στους σοβαρούς κινδύνους που απειλούν τη Δημόσια Υγεία».

Η Αθηνά Λινού τόνισε ότι «πήγα στον Παλαμά , στα Φάρσαλα και τη Λάρισα και είδα από κοντά την απελπιστική κατάσταση των πλημμυρισμένων περιοχών».

Η Αθηνά Λινού, χτύπησε «καμπανάκι» και κατήγγειλε το κράτος υπογραμμίζοντας ότι «δεν τους παρέχεται κανένας εξοπλισμός, όπως γάντια και γαλότσες, απαραίτητος για την προστασία της υγείας τους».

«Το κράτος είναι απόν. Το κράτος δεν λειτουργεί» επέμεινε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Πήγα στον Παλαμά , στα Φάρσαλα και τη Λάρισα και είδα από κοντά την απελπιστική κατάσταση των πλημμυρισμένων περιοχών. Οι κάτοικοι είναι εκτεθειμένοι στους σοβαρούς κινδύνους που απειλούν τη Δημόσια Υγεία. Δεν τους παρέχεται κανένας εξοπλισμός, όπως γάντια και γαλότσες, απαραίτητος για την προστασία της υγείας τους. Το κράτος είναι απόν. Το κράτος δεν λειτουργεί» αναφέρει στην ανάρτησή της.