ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ- Όλοι στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη

p>

ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ

ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ  7:00 μ.μ.

 στο στέκι της επιτροπής

  ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

  (‘Οθωνος και Αμαλίας)

 
 Το ποτήρι ξεχείλισε, βγαίνουμε ξανά στους δρόμους και στις πλατείες, οργανώνουμε πιο δυναμικά τις εργατικές και λαϊκές αντιστάσεις ενάντια σε κυβέρνηση- ΕΕ-ΔΝΤ που σαν οδοστρωτήρες ισοπεδώνουν τις ζωές μας.

Ισοπεδώνουν και καταστρέφουν την υγεία, την παιδεία, εξαφανίζουν μισθούς και συντάξεις, καταργούν Συλλογικές συμβάσεις και δικαιώματα, πλημμυρίζουν τη χώρα με στρατιές ανέργων, εξαθλιωμένων και απελπισμένων, χρησιμοποιούν καθημερινά πλέον, την αυθαιρεσία, τη βία, τη καταστολή για να εφαρμόσουν τα νοσηρά τους σχέδια.

  Δεν θα τα καταφέρουν,  δεν θα τους αφήσουμε!

Συνεχίζουμε και οργανώνουμε πιο δυναμικά, τον αγώνα μας, κάνουμε την αρχή ενός νέου κύκλου μεγάλων, μαζικών εργατικών και λαϊκών κινητοποιήσεων.
Αφετηρία αυτών των κινητοποιήσεων είναι η συγκέντρωση το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη στο Σύνταγμα στις 7 το απόγευμα  μπροστά στο στέκι της επιτροπής Δεν χρωστάμε δεν πουλάμε δεν πληρώνουμε.
Συνεχίζουμε με τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη στις 10 Σεπτέμβρη. Γι αυτό το λόγο το Σάββατο (10/9) το πρωί, από τον Σταθμό Λαρίσης, θα δρομολογηθεί συρμός του ΟΣΕ για να μεταφέρει μαζικά όσους θέλουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ.
Θα είναι το «τρένο των συνδικάτων»  που  θα γεμίσει και θα μεταφέρει όχι μόνο τους εργαζόμενους – διαδηλωτές αλλά και την απόφασή όλων μας  ν’ αγωνιστούμε μέχρι να νικήσουμε.

Οι μεγάλες εργατικές – κοινωνικές αντιστάσεις αγώνες και εξεγέρσεις είναι μπροστά μας.

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 7 ΜΜ

ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ