Αξίζει μια σημαντική θέση στην καρδιά των συναδέλφων!

div style=”margin: 0cm 0cm 3pt”> 

Ο κόσμος ήρθε τα πάνω-κάτω, παρά ταύτα η ΠΑΣΚΕ αδυνατεί να απογαλακτιστεί από τις καθεστωτικές λογικές που χρησιμοποιούσε επιδέξια επί δεκαετίες. Απόδειξη το ψηφοδέλτιο που κατέθεσε για τις επικείμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, στο οποίο φιγουράρουν δύο διαπρεπείς υποψηφιότητες:
1.- Ο Μάριος Θεμιστοκλέους (βεβαίως-βεβαίως). Ο επικουρικός γιατρός, ο οποίος μέσω λαθροχειρίας Κουτρουμάνη βρέθηκε αιφνιδίως Πρόεδρος στο ΤΣΑΥ (κλικ εδώ). Πιθανόν ο Μάριος Θεμιστοκλέους θεωρεί ότι ο ΙΣΑ, εκτός του να εκπροσωπεί τους γιατρούς, διαθέτει και ιδιότητες κολυμβήθρας του Σιλωάμ.
2.-Ο γνωστός ανά το πανελλήνιο Νίκος Μαρουδιάς, επίλεκτο μέλος του Liaropoulos Fun club, ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος Πρόεδρος του Πειθαρχικού. Υποθέτουμε πως η ΠΑΣΚΕ τον τοποθέτησε για να ανταμείψει τους αγώνες που έδωσε προκειμένου να καταργήσει το εκλεγμένο Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου του. Προφανώς μέτρησε και η τεράστια εμπειρία που αποκόμισε ο Ν. Μαρουδιάς διενεργώντας ως πρόσωπο κύρους ΕΔΕ στο «Αλεξάνδρα», την οποία έφαγε η μαρμάγκα (ρίμα;).
Εάν  συνυπολογίσουμε στα παραπάνω:
1.- την αξιοπρόσεκτη  αποχή της πλειονότητας του ψηφοδελτίου της ΠΑΣΚΕ από τις μεγάλες κινητοποιήσεις του Φεβρουαρίου, τις οποίες παρακολούθησαν από τον καναπέ του σπιτιού τους, δείχνοντας αξιοζήλευτη κινητικότητα των πέντε δακτύλων καθώς και
2.- την εξίσου χαρακτηριστική απάθεια για τις συνέπειες του Μνημονίου στην υγεία
τότε αναμφιβόλως η ΠΑΣΚΕ αξίζει μια σημαντική θέση στην καρδιά των συναδέλφων που θα ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή στον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας.
 
Ygeianet