Το πανηγύρι της αρλούμπας..

Τα Νοσοκομεία κινδυνεύουν με κατάρρευση λόγω νόσησης 2000 υγειονομικών από κορονοϊό. Άλλες 6500 υγειονομικών βρίσκονται εδώ και τέσσερεις μήνες σε αναστολή. Κατά την κυβέρνηση η κατάσταση είναι.. διαχειρίσιμη. Θα επιστρατεύσει πάλι 50-60 ιδιώτες, να τους δείχνει στα κανάλια και να ξεγελά το πόπολο.

Παρά την επισφάλεια τα σχολεία θ΄ ανοίξουν ότι κι αν λένε οι επιδημιολόγοι, προσθέτοντας 2-3 self-tests, τα οποία η υπουργός Παιδείας θεωρεί αξιόπιστα. Και για το αληθές του λόγου κινητοποίησαν τον ΕΟΦ που δημοσιοποίησε κατάλογο 8 self-tests, τα οποία έχουν λάβει Πιστοποιητικό CE  (κλικ εδώ).

Όμως, όποιος διαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση του ΕΟΦ, διαπιστώνει πως από τα 8 self-tests τα 5 έχουν ως χώρα προέλευσης την Κίνα.

Κι ενώ ο ΕΟΦ θεωρεί προϊόντα που προέρχονται από την Κίνα ως αξιόπιστα για τη διάγνωση του κορονοϊού, ο Άδωνις Γεωργιάδης τα θεωρεί αναξιόπιστα. Κι αυτό προκειμένου να δικαιολογήσει την τιμή των 47 € που καθόρισε το PCR το υπουργείο του. Αυτή τη χοντράδα επικαλέστηκε, όταν πιέστηκε να δικαιολογήσει την τιμή των 20 € που χρεώνουν το PCR πολλά εργαστήρια στην Κύπρο: αυτοί χρησιμοποιούν κινέζικα αντιδραστήρια, είπε ο Άδωνις!

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ-18/08/2018(βιντεο 6) - YouTubeΜόλις πήρε χαμπάρι το πανηγύρι αρλούμπας εμφανίστηκε πλησίστιος κι ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας. Κορδώθηκε και δήλωσε πως τα PCR δε μπορούν να συνταγογραφηθούν στη χώρα μας διότι δεν έχουμε κουλτούρα συνταγογράφησης!  

Όμως κάποιος σπουδαίος έλλειπε απ΄ το πανηγύρι.

Και να που απ΄ τη γωνία ξεπρόβαλε ο ΠΙΣ, φωνάζοντας στους πανηγυριώτες πως η ακριβή τιμή των PCR είναι για το καλό τους, διότι εάν τα τεστ φθηνύνουν θα πέσει η ποιότητα! Αυτά δηλώνουν και προσυπογράφουν ο Εξαδάκτυλος κι ο Ελευθερίου, χωρίς να συνεδριάσει το ΔΣ, διότι η ανταρσία των τριών (ανάμεσα σ΄ αυτούς κι ο Ελευθερίου!) έχει καταστήσει άκρως επισφαλή κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΙΣ.

Εις υγείαν των ερώτων, το ποτήριον το πρώτον..

Το πανηγύρι θα συνεχιστεί έως πρωίας.