Ο τρίτος επίγονος..

Ουδέποτε τα τελευταία 20 χρόνια προσέφυγε υπουργός Υγείας στα δικαστήρια για να ακυρώσει απεργία γιατρών. Δεν συνέβη ούτε στα μαύρα χρόνια των μνημονίων, όταν οι δύο επίγονοι του ΛΑΟΣ, Γεωργιάδης και Βορίδης, κατείχαν το υπουργείο Υγείας.

Ήρθε όμως ο τρίτος επίγονος, ο Θάνος Πλεύρης, και το έκανε. Προσέφυγε για να ακυρώσει στα δικαστήρια μια μονοήμερη απεργία, η οποία είχε ως αίτημα να μείνει σε πλήρη λειτουργία το Παίδων Πεντέλης ως παιδιατρικό Νοσοκομείο.

Πιθανόν ο Θάνος Πλεύρης θέλει να αντισταθμίσει την ανικανότητά του να διαχειριστεί στοιχειωδώς την πανδημία.

Πιθανόν είναι οι βολές εκ των ένδον, όπως αυτή του ακραία φιλοκυβερνητικού Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που τον κατηγορούν για Βατερλώ.

Πολύ πιθανό να είναι οι ακροδεξιές ιδεολογικές καταβολές του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος θέλει τάχα να επιβάλει “το νόμο και την τάξη”, εκεί που ο ίδιος και η κυβέρνησή του προκάλεσαν το χάος και χιλιάδες θανάτων.

Ότι από τα τρία παραπάνω και αν συμβαίνει, η δικαστική προσφυγή του Πλεύρη αποτελεί ύβρι απέναντι στους χιλιάδες γιατρούς των δημόσιων Νοσοκομείων.

Ως γνωστόν την ύβρι ακολουθεί η Νέμεσις.

Και δε θ΄ αργήσει..

Ήθελε να τους τρομάξει; Παρά τη δικαστική απόφαση Πλεύρη, γιατροί και εργαζόμενοι στο ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ κατήλθαν και σήμερα σε κινητοποίηση