Ο Εφιάλτης της Υγείας..

Ο άνθρωπος που ήθελε να εμφανίζεται ως Μωυσής, κατέληξε -ως άξιος υιός του πατρός του- σε Εφιάλτη της Υγείας, τονίζει εύστοχα σε ανακοίνωσή του το ΜΕΤΩΠΟ ΝΟΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.

Από τη Γη της Επαγγελίας στους 24000 νεκρούς ένα τελευταία μίλι δρόμος. Κι αυτό χωρίς καμία ανάληψη πολιτικής ευθύνης, μόνο με την παραδοχή για λάθος λεκτικές διατυπώσεις σχετικά με τη νοσηλεία διασωληνωμένων ασθενών εκτός ΜΕΘ.

Εντωμεταξύ οι νεκροί από την πανδημία στη χώρα μας-που βαυκαλιζόταν ότι θα γίνει Δανία του Νότου- φτάνουν τους 24000, όταν στη (γνήσια) Δανία (του Βορρά) δεν είναι ούτε 5000.

Και ποιος φταίει για αυτό, κατά την πάνσοφη διακυβέρνηση των άριστων;

Μα, φυσικά οι πολίτες που δεν επιδεικνύουν ατομική ευθύνη! Και συνωστίζονται χωρίς ατομική ευθύνη στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στέλνουν χωρίς ατομική ευθύνη τα παιδιά τους σε σχολικές αίθουσες άνω των 25 μαθητών και στοιβάζονται χωρίς ατομική ευθύνη στους χώρους εργασίας, αντί υπεύθυνα να κάνουν cocooning και φυσιολατρικές εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα.

Όλα αυτά, τη στιγμή που κάθε δώδεκα λεπτά ένας συμπολίτης μας πεθαίνει από κορωνοϊό  και η κυβέρνηση έχει σφυρίξει τρεις – τέσσερις φορές τη λήξη της πανδημίας. Και μια που η λήξη δεν έρχεται, περηφανεύεται ότι έκανε προσλήψεις στα νοσοκομεία που μόνο η ίδια είδε, ενίσχυσε το δημόσιο σύστημα υγείας με περικοπές προϋπολογισμών, βελτίωσε την υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων βάζοντας φραγμούς στη συνταγογράφισή τους  και αύξησε στα χαρτιά τις κλίνες ΜΕΘ χωρίς γιατρούς και προσωπικό, ευχαριστώντας συνεχώς τον ιδιωτικό τομέα υγείας για τη συμβολή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Και καταλήγει η ανακοίνωση του ΜΕΤΩΠΟΥ:

Τα νεοφιλελεύθερα όνειρα τους είναι υγειονομικός εφιάλτης για την κοινωνία. Τα ξαναζεσταμένο σχέδια τους για ιδιωτικό ΕΣΥ θα πάρουν την απάντηση που πήραν και στο παρελθόν.

Ο Εφιάλτης της Υγείας θα έχει την τύχη του Εφιάλτη της Δημοκρατίας. Και τα ΣΔΙΤ του Μητσοτάκη θα τα σαρώσει η κοινωνία.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση κάνοντας κλικ εδώ