Χημικός ευνουχισμός

Χημικός ευνουχισμός.

Το θέμα των ημερών για την αντιμετώπιση των παιδοβιαστών. Οι οποίοι, όλως τυχαίως, εμφανίζουν μεγάλη πυκνότητα ειδικά στον πολιτικό χώρο που προτείνει τον ευνουχισμό.

Αρχή έκανε την περασμένη εβδομάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος, εισπράττοντας τις ιαχές και τις επευφημίες του ακροδεξιού όχλου. Προβληματίστηκαν και θορυβήθηκαν στο εσωτερικό τής, κατά τα άλλα φιλελεύθερης, Νέας Δημοκρατίας και είπαν ότι με αυτά τα ψηφαλάκια δεν είναι εποχές να παίζουμε, οπότε ας βγούμε κι εμείς να τα διεκδικήσουμε.

Και τα διεκδικούν. Με πρωτεργάτη τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος ισχυρίζεται πως πρόκειται για ποινή που επιβάλλεται στον καταδικασμένο συναινετικά. Πρόκειται όμως και για ιατρική πράξη, την οποία θα εκτελέσει κάποιος που διαθέτει άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει ούτε ένας ιατρικός φορέας να αντιτείνει πως οι ιατρικές πράξεις πρέπει να συμβαδίζουν με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας και ο ευνουχισμός (είτε είναι χημικός- είτε χειρουργικός) δεν αποτελεί ιατρική πράξη, εάν εκτελείται ως επιβολή ποινικής διαδικασίας.

Οι γιατροί δεν κάνουν αντιποίηση του επαγγέλματος του δημίου.

Απορία μένει για το λόγο που δεν έχει βρεθεί κάποιος από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ να προτείνει κάτι πιο προωθημένο απ΄ αυτά που προτείνουν οι Βελόπουλος και Βορίδης. Αφαίρεση, ας πούμε, των όρχεων και του πέους, καθώς και ακρωτηριασμό των δύο χεριών του παιδοβιαστή.

Ίσως εισπράξουν περισσότερες ιαχές και .. ψηφαλάκια.