Πώς να δικαιολογηθούν γι αυτή την αθλιότητα;

Εκτάκτως αύριο στη Θεσσαλονίκη Πλεύρης – Γκάγκα - NewsbeastΜειώνουν και πάλι 80% τα τακτικά χειρουργεία,  χωρίς να εμφανιστούν δημοσίως και να απολογηθούν στους πολίτες που περιμένουν ως και ένα χρόνο να χειρουργηθούν στα δημόσια Νοσοκομεία. Και πώς να δικαιολογηθούν γι αυτή την αθλιότητα, όταν πριν λίγες μέρες ισχυρίζονταν πως έχουν θωρακίσει το ΕΣΥ;

Αφήνουν λοιπόν το έγγραφο της κ. Γκάγκα να διαρρεύσει και αναθέτουν την υπόλοιπη δουλειά στα μέσα ενημέρωσης. Εξάλλου γι αυτό πληρώνονται από τις λίστες.

Ξεσηκώθηκαν οι νοσοκομειακοί γιατροί, δηλώνοντας πως θα πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων το έγγραφο Γκάγκα, το οποίο μάλιστα εμπαίζει ασύστολα γιατρούς και πολίτες, όταν διατείνεται πως η περιστολή χειρουργείων αφορά και στις ιδιωτικές κλινικές!

Ποιος θα ελέγξει τους κλινικάρχες; Μήπως ο Σκέρτσος που ήταν μέχρι προχτές υπάλληλός τους; Ή μήπως ο Θάνος Πλεύρης; Αστεία πράγματα.

Αποδεικνύεται ξανά και ξανά: δεν τους ενδιαφέρει η ζωή των ανθρώπων. Τους ενδιαφέρει μόνον το πολιτικό κόστος. Αλλιώς θ΄ ακολουθούσαν το παράδειγμα της Πορτογαλίας που έχει τον τελευταίο χρόνο προσλάβει 29.000 υγειονομικούς, ενώ οι δικοί μας έχουν απολύσει 7000. Η Πορτογαλία που αυξάνει τις δαπάνες υγείας το 2022 κατά 700 εκατ. ευρώ, ενώ οι δικοί μας τις μειώνουν κατά 800 εκατ.

Κι ενώ η χώρα βυθίζεται στο θανατικό, αυτοί το μόνο που νοιάζονται είναι οι ψήφοι των θρησκόληπτων, των ακροδεξιών και των ένστολων.

Όμως με τα μυαλά που κουβαλούν θα χάσουν κι αυτούς στο τέλος..