ΠΙΣ- ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογική-απολογιστική Συνέλευση του ΠΙΣ και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δυστυχώς, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχει περιπέσει σε ακραία ανυποληψία εξαιτίας των θέσεων και αντιλήψεων της φιλοκυβερνητικής παράταξης, η οποία μετέτρεψε τον ΠΙΣ σε παρακολούθημα της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, χειροκροτώντας ασυλλόγιστα κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία, ακόμη και τις πλέον ζημιογόνες για τα συμφέροντα, την αξιοπρέπεια και την επιβίωση των γιατρών. Η διάσπαση της φιλοκυβερνητικής παράταξης οδήγησε τον ΠΙΣ σε ολοσχερή παράλυση, με έντονους διαγκωνισμούς και ταυτόχρονη απόπειρα της κάθε πλευράς να αποδείξει πως αυτή αποτελεί τον γνήσιο εκφραστή του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Είναι επιτακτική ανάγκη ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος ν΄ αλλάξει ριζικά κατεύθυνση, ώστε να υπηρετήσει την Ιατρική Κοινότητα, αλλά και την ελληνική κοινωνία που προσδοκά από τους γιατρούς να προστατέψουν το κύρος τους και την υγεία των πολιτών.

Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ καταθέτει στη Γενική Συνέλευση, κυρίως όμως στους συναδέλφους που ζουν έντιμα από την εργασία τους, σύνολο προτάσεων οι οποίες αξίζει να μελετηθούν και να συζητηθούν.

Δείτε τη διακήρυξη του ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ κάνοντας κλικ εδώ.