Χολή Αδώνιδος

Κάλεσαν τον Άδωνι Γεωργιάδη στο forum που διοργάνωσε το Ινστιτούτο του ΠΙΣ προκειμένου να δώσει απαντήσεις για τους σχεδιασμούς του Υπουργείου Υγείας σε ζητήματα που αφορούν στην ιατρική κοινότητα.

Κι εκείνος έβγαλε όλη του τη χολή σε βάρος της ΕΙΝΑΠ, της ΟΕΝΓΕ και ιδιαίτερα σε βάρος του ΠΙΣ, επειδή δεν συντάσσονται μαζί του. Εννοείται πως επανέλαβε όλο το ρεπερτόριο περί υπονομευτών της κυβέρνησης και (αναρχο)κομμουνιστών που έχει εντάξει στο λεξιλόγιό του εν όψει των ευρωεκλογών, ανασύρωντάς το από τα σκονισμένα χρονοντούλαπα του εμφυλίου.

Μάλιστα κατηγόρησε τον ΠΙΣ επειδή στήριξε τους εργαστηριακούς γιατρούς στις κινητοποιήσεις τους για το clawback και επειδή εναντιώθηκε στην κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στο ΕΣΥ.

Στην επίθεση Αδώνιδος υπήρξε έντονη αντίδραση από μέλη του Ινστιτούτου που συμμετείχαν στο forum, όπως ο Κώστας Κατσιγιαννόπουλος, αλλά και από τον αντιπρόεδρο του ΠΙΣ Κώστα Κουτσόπουλο.

Υπήρξαν βέβαια κι εκείνοι που ενθουσιάστηκαν από τις χολώδεις επιθέσεις του Άδωνι στον ΠΙΣ. Όπως ο Γ. Ελευθερίου, που ανήκει στο club της ΠΑΝΔΗΚΙ που λειτουργεί υπό την υψηλή εποπτεία και καθοδήγηση Πατούλη. Ο εν λόγω, παρότι μέλος του ΔΣ του ΠΙΣ, ζητά επίμονα τον τελευταίο καιρό την καθαίρεση του ΠΙΣ, προφανώς για να μπορέσει ο καθοδηγητής του να αλώσει το ανώτατο θεσμικό όργανο εκπροσώπησης των γιατρών, ως υποκατάστατο στην απώλεια της Περιφέρειας από την οποία εκδιώχθηκε.

Πρόκειται για ιστορίες ανάλογες προς την Αισώπεια αλεπού και τα εξαρτήματα του τράγου..


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μόλις στριμώχτηκε από το ακροατήριο, ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει Ειδικό Μισθολόγιο των γιατρών ΕΣΥ. Ειλικρινά ρωτάμε: αγνοεί τα στοιχειώδη ή σκοπεύει να καταργήσει το ισχύον Μισθολόγιο;