Χωρίς προσωπικό το Κέντρο Υγείας Πάργας

Τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει από πλευράς στελέχωσης το Κέντρο Υγείας Πάργας συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε εκπρόσωπος των εργαζομένων με τον νομάρχη Πρέβεζας Βασίλη Ιωάννου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκε ότι η έλλειψη προσωπικού δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες θα γίνουν ακόμη χειρότερες με την έναρξη της τουριστικής περιόδου και τους χιλιάδες τουρίστες που θα επισκεφθούν την ευρύτερη περιοχή.

«Δυστυχώς το Εθνικό Σύστημα Υγείας νοσεί βαρύτατα», τόνισε ο νομάρχης, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο τα Κέντρα Υγείας αλλά και το Νοσοκομείο της Πρέβεζας. Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, η έλλειψη πληρωμάτων στα ασθενοφόρα έχει καταστεί μοιραία για ανθρώπους που τελικά έχασαν τη ζωή τους, αφού δεν κατάφεραν να φτάσουν εγκαίρως στο Κέντρο Υγείας της Πάργας κι από κει στο Νοσοκομείο.

Τόσο οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας όσο και ο κ. Ιωάννου εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τη θερινή περίοδο και τις επιπτώσεις που πιθανόν να έχει η κατάσταση αυτή στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών που επιλέγουν την Πάργα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.