Δ.Βαρνάβας: Περιμένω έστω και ένα διοικητής να με διαψεύσει για την ελεεινή κατάσταση στα νοσοκομεία!

Από Χριστίνα Χατζηπαλαμουτζή


Tους διοικητές των νοσοκομείων της χώρας καλεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, κ. Δημήτρης Βαρνάβας, να τον διαψεύσουν σχετικά με την δήλωση του ότι τα δημόσια νοσοκομεία είναι υπό κατάρρευση.

 

Συγκεκριμένα σας ο κ. Βαρνάβας αναφέρει :

«Μετά την περιοδεία που έκανα σε μεγάλα Νοσοκομεία της Αθήνας πριν λίγες μέρες, δήλωσα ότι τα στοιχεία συνηγορούν πως οι προϋπολογισμοί όλων των Νοσοκομείων της χώρας μετά βίας επαρκούν μέχρι τον Ιούνιο. Μετά επακολουθεί το χάος.
Μάλιστα κάλεσα τον κ. Γεωργιάδη να σιωπήσει ολοσχερώς μέχρι την εκπνοή της θητείας του, αντί να προσπαθεί να εξαπατήσει για πολλοστή φορά τους πολίτες.Άδικος κόπος!

Ο κ. Γεωργιάδης όχι μόνο δεν σιωπά, αλλά εκμεταλλεύεται για επικοινωνιακή προβολή ακόμα και το αγέννητο τέκνο του. Κάλεσε λοιπόν χτες τους Διοικητές των Νοσοκομείων να με διαψεύσουν στις διαπιστώσεις που έκανα για την ελεεινή κατάσταση των Νοσοκομείων.
Περιμένω λοιπόν να βρεθεί ένας (έστω ένας!) Διοικητής που θα ανταποκριθεί στην προτροπή του κ. Γεωργιάδη και θα βγει δημοσίως να με διαψεύσει, παραθέτοντας στοιχεία από το Νοσοκομείο που διοικεί.
Περιμένω.»