Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

<29-04-2013

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25/4 και με συμμετοχή αρκετού κόσμου η συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα για την Υγεία. Έγινε απολογισμός των κινητοποιήσεων της προηγούμενης περιόδου και συζητήθηκαν οι δράσεις και πρωτοβουλίες για το επόμενο χρονικό διάστημα. Αποφασίστηκαν τα εξής:

1.       Κινητοποίηση την ΠΕΜΠΤΗ 9 Μαΐου με συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου στις 12 η ώρα το μεσημέρι. Διερευνάται το ενδεχόμενο για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις την ίδια ημέρα.

2.       Διοργάνωση κινητοποίησης στην Αθήνα με παρέμβαση στο υπουργείο υγείας σε συνεργασία με Ικαριακούς συλλόγους των Αθηνών και με συλλόγους ή επιτροπές αγώνα από άλλες περιοχές της χώρας (Λήμνος, Νάξος, Πρέβεζα κλπ). Η ημερομηνία της κινητοποίησης θα καθοριστεί τις προσεχείς ημέρες.

3.       Για την διευκόλυνση όσων συμπατριωτών μας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στο υπουργείο υγείας, αποφασίστηκε η δημιουργία ταμείου για τις ανάγκες του ταξιδιού (κυκλοφορία κουπονιών, κινηματογραφικές προβολές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κα).

< 

<Από την Επιτροπή.