Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μύρινα, 01-04-2013

 

Μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή εκδίκαση αγωγών εναντίον του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Λήμνου, η οποία σχετίζεται ουσιαστικά με το θέμα των κινητοποιήσεων για την –μη- ακτοπλοϊκή διασύνδεση του νησιού.

 

Απαιτεί περισσό θράσος να κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση, επειδή στα πλαίσια του κοινού αγώνα όλων μας για αξιοπρεπή διαβίωση στο νησί, ανέδειξαν την πραγματικότητα.

 

Εναγόμενοι για συκοφαντική δυσφήμιση και πρακτική εναντίον του νησιού είναι στη συνείδηση μας όσοι με τις πράξεις τους και τις επιλογές τους μας έφτασαν στη σημερινή κατάσταση. Αυτοί που όπλισαν με θράσος τους φυσικούς μηνυτές. Αυτοί που επιτρέπουν τη νηολόγηση καραβιών τετάρτης κατηγορίας. Αυτοί που συγχώνευσαν το νοσοκομείο μας με αυτό της Μυτιλήνης. Που κατήργησαν τη ΔΟΥ. Που κατήργησαν τα γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Που άφησαν το ΤΕΛ Μούδρου τη μισή σχολική χρονιά χωρίς καθηγητές. Που ακόμη ιδρύουν ΚΕΠΑ στη Λήμνο. Που θέλουν να μετατρέψουν το νησί σε βιομηχανική ΑΠΕ με τις ανεμογεννήτριες. Αυτοί που αδιαφορούν για τη ζωή μας και την υποβαθμίζουν. Αυτοί που βάζουν σε κίνδυνο το παρόν και το μέλλον μας στο νησί.

 

Αυτοί πρέπει να δικαστούν σήμερα!

 

 

Οι υπόλοιποι δεν εφησυχάζουμε, δεν αδρανούμε. Συμπαραστεκόμαστε σε όποιον διώκεται για αυτή του τη δράση. Αγωνιζόμαστε!

 

Για το παρόν και το μέλλον μας στο νησί. Για τις συγκοινωνίες. Για το νοσοκομείο. Για τα σχολεία. Για τις ζωές μας!

 

<Το ΔΣ της ΕΙΝΚΥΛ