div style=”text-align: center”>ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, 27/9/2011, στη Γενική μας Συνέλευση, παρουσία και των, Διευθυντού Ιατρικής Υπηρεσίας, Προέδρου Επιστημονικού Συμβουλίου, εκπροσώπου των Ιατρών στο Συμβούλιο Διοίκησης αλλά και του Προέδρου του Σωματείου εργαζομένων, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος,
σχεδόν ταυτόχρονα με το παραληρηματικό διάγγελμα, του …δημοκράτη και, κυρίως σοσιαλιστή …εθνοσωτήρα υπουργού οικονομικών, της χώρας
  • συζητήσαμε τις συνέπειες, που ανακύπτουν, από την επιτέλεση του …πατριωτικού καθήκοντος της κυβέρνησης
  • αναλύσαμε τα προβλήματα και
  • αποφασίσαμε  την περαιτέρω στάση μας
  1. Όλα τα Εκλεγμένα, Θεσμικά μας όργανα παραμένουν σε απόλυτη εγρήγορση, ώστε να σταθούμε απέναντι σε κάθε προσπάθεια, από μέρους διοίκησης ή και υπουργείου, με στόχο την λειτουργική αποσύνθεση και υποβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας.
  2. Δεν θα επιτρέψουμε κατάργηση (συγκεκαλυμμένη ή και απροκάλυπτη) ούτε μίας θέσης εργασίας, Νοσηλευτικού, Ιατρικού  και άλλου προσωπικού, ακόμη και μετά τις όποιες προαποφασισμένες συγχωνεύσεις.
  3. Δεν θα συναινέσουμε ποτέ σε εφημερίες …Τομέα.
  4. Θα διαφυλλάξουμε, ως κόρην οφθαλμού, την ασφαλή παροχή Υπηρεσιών Υγείας.
  5. Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη μεθόδευση ιδιωτικοποίησης της Δημόσιας Υγείας.
  6. Σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, σε ανοικτή Συνέλευση ,συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου και στάση εργασίας , την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, από 8-11 το πρωί, διαμαρτυρόμεθα για τις, μονομερείς και άδικες περικοπές των διπλοτριπλο-κουτσουρεμένων αποδοχών μας.
Μπορεί οι σάρκες μας να δίδονται βορά στο αδηφάγο παρόν… ΔΕΝ χαραμίζουμε το πνεύμα και την ψυχή μας…

για την Ε.Ι.Ν.Ν.ΕΥΒ.

η Πρόεδρος                                                                   ο Γραμματέας
Ε. Κασελίμη Γυφτονικολού                                                Ν. Δήμου