ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: Ρόδος- Επίσκεψη Δημ. Αβραμόπουλου

p> 

    Την ικανοποίηση του για το επίπεδο λειτουργίας του νοσοκομείου της Ρόδου εξέφρασε με δηλώσεις στην διάρκεια επίσκεψης του στο νοσοκομείο σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

    Παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν και για τα οποία συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην επίλυση τους, το νοσοκομείο καλά κρατεί, τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος επισημαίνοντας ότι προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους κατοίκους του, αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού.

    Νωρίτερα σε σύσκεψη που έγινε, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του νοσοκομείου και από τους εκπροσώπους των συλλόγων γιατρών και εργαζομένων για τα προβλήματα λειτουργίας που υπάρχουν, υποσχόμενος ότι θα προωθήσει τις ανάλογες λύσεις στο πλαίσιο των αποφάσεων που πάρθηκαν σε σύσκεψη που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο υπουργείο Υγείας με αντικείμενο τα προβλήματα στο νομό Δωδεκανήσου.

    Στην σύσκεψη παρόντες ήταν επίσης ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και ο νομάρχης κ. Γιάννης Μαχαιρίδης .

    Στην συνέχεια ο κ. Αβραμόπουλος μετέβη στο δήμο Ατταβύρου επισκεπτόμενος τον νέο τομέα του ΕΚΑΒ η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε πρόσφατα.

    Σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει ο νέος τομέας και ανακοίνωσε πως θα αναπτυχθεί παρόμοια μονάδα του ΕΚΑΒ στη Νότια Ρόδο.