Διαμαρτυρία του Σωματείου Εργαζομένων

ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
 

Την έντονη διαμαρτυρία για τα προβλήματα των Κέντρων Πρόληψης εκφράζει το Σωματείο Εργαζομένων σε αυτά με ανοιχτή επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας.

«Επανειλημμένα, επισημαίνει το σωματείο, έχουμε ζητήσει συνάντηση και συνεργασία με το υπουργείο σας, μετά την εξαγγελία του “Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την καταπολέμηση των Ναρκωτικών”, όπως επίσης του σχεδίου νόμου για την “Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας” καθώς και για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα Κέντρα Πρόληψης, αλλά δυστυχώς, πλην μίας συνάντησης με τον γγ, κ. Αρ. Καλογερόπουλο, όπου δόθηκαν κάποιες αόριστες υποσχέσεις και παραπέμφθηκαν πολλά πράγματα για το μέλλον, δε δεχτήκατε να μας δείτε, παρά τις γραπτές και τηλεφωνικές οχλήσεις μας».

Οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης αγωνιούν για την τύχη τόσο των ίδιων όσο και των Κέντρων, καθώς ήδη σταμάτησε τη λειτουργία του Κέντρο στη Δυτική Αθήνα, που καλύπτει τους Δήμους Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας, υπογραμμίζει το Σωματείο, και ζητά συνάντηση με τον υπουργό Υγείας.