Διαβολοσκορπίσματα..

Πίτερ Μπρίγκελ ο νεότερος: Καυγάς στο χωριό

Σε διάλυση βρίσκεται πλέον η παράταξη Εξαδάκτυλου, με κίνδυνο η μερική παράλυση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου να μετατραπεί σε τετραπληγία.

Πριν λίγο καιρό ανεξαρτητοποιήθηκε ένα μέλος της παράταξης Εξαδάκτυλου, ο Π. Καψαμπέλης. Σήμερα εκδηλώθηκε απόσχιση άλλων δύο μελών, της αντιπροέδρου Άννας Μαστοράκου και του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Ελευθερίου (κλικ εδώ).

Έτσι, ενώ η παράταξη Εξαδάκτυλου είχε πλειοψηφία, διαθέτοντας 9 στα 15 μέλη του ΔΣ, σήμερα πλέον διαθέτει μόνον 6, δηλαδή αποτελεί μειοψηφία και οι αποφάσεις που τον τελευταίο καιρό λαμβάνονταν οριακά, τώρα πλέον θα είναι αδύνατο να ληφθούν, οδηγώντας τον ΠΙΣ στην κατάσταση που προείπαμε: την παράλυση.

Παρ΄ ότι οι αποσχισθέντες προσπαθούν να προσδώσουν ιδεολογικό και πολιτικό μανδύα στην ενέργειά τους η πραγματικότητα είναι πως διαθέτουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με τους εναπομείνατες. Το μόνο που τους διχάζει είναι οι φιλοδοξία να αποπέμψουν το κονκλάβιο Εξαδάκτυλου, ώστε να καταλάβουν αυτοί τους θώκους, που ελέω πανδημίας έδωσαν δυνατότητα προβολής στα ΜΜΕ και αποτελούν εφαλτήριο για διεκδίκηση υποψηφιότητας στη Βουλή.

Διαβολοσκορπίσματα..