ΔΗΛΩΣΗ προέδρου της ΟΕΝΓΕ για το κλείσιμο της ΕΡΤ

p style=”margin: 0cm 0cm 3pt 21pt”> 

 

Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2013

 

ΔΗΛΩΣΗ

Για το κλείσιμο της ΕΡΤ

 

Τέλος δεν έχει η αθλιότητα της τρικομματικής συγκυβέρνησης, η οποία ανέλαβε ως  εργολαβία την εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού λαού.

Μετά την δημόσια υγεία, την παιδεία, το νερό και τον ορυκτό πλούτο πήραν σήμερα σειρά η δημόσια ενημέρωση και πληροφόρηση. Με μιαν επαίσχυντη ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου λοιδορούνται και διασύρονται συλλήβδην δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και αναγγέλλεται το άμεσο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ταυτόχρονα, πληροφορίες αναφέρουν πως η τρόικα κατά την αυριανή επίσκεψή της στο υπουργείο Υγείας πρόκειται να ζητήσει το κλείσιμο άλλων 5 Νοσοκομείων και 600 Τμημάτων και υποθέτουμε βάσιμα πως η κυβέρνηση θα συναινέσει.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί με αποφάσεις των συλλογικών τους οργάνων έχουν δηλώσει ρητά πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις προκειμένου να αποτραπεί η εκποίηση δημόσιων αγαθών, όπως εν προκειμένω της ΕΡΤ.

Δεν πάει άλλο! Ο τόπος μας πρέπει ν΄ απαλλαγεί άμεσα από την τρικομματική εταιρεία εργολαβιών, λουκέτων και δημοπρασιών.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ