ΔΗΛΩΣΗ- σχετικά με όσα ανέφερε σήμερα ο κ. Λοβέρδος στη Βουλή για επιβολή «εισόδου» 3 ευρώ και στην εφημερία των Νοσοκομείων

p>                                         ΔΗΛΩΣΗ

σχετικά με όσα είπε σήμερα ο κ. Λοβέρδος στη Βουλή για επιβολή «εισόδου» 3 ευρώ και στην εφημερία των Νοσοκομείων (κλικ εδώ)  

 

Οι άνθρωποι προσέρχονται στην εφημερία των Νοσοκομείων επειδή έχουν οξύ πρόβλημα υγείας. Πολλοί μάλιστα δεν έχουν καν τις αισθήσεις τους και χρειάζεται ταχύτατη επέμβαση των γιατρών και νοσηλευτών για να σωθεί η ζωή τους. Δυστυχώς ο κ. Λοβέρδος, με το πολιτικό θράσος που τον διακρίνει, νομίζει ότι στην εφημερία έρχονται όσοι θέλουν να κάνουν πλάκα ή να ψυχαγωγηθούν και ζητάει να βάλει κι εκεί είσοδο 3 ευρώ, τα οποία σύντομα θα γίνουν 30 και 50.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί δηλώσαμε κατηγορηματικά και το επαναλαμβάνουμε: δεν πρόκειται να ζητήσουμε από κανένα προσερχόμενο είτε στα Εξωτερικά Ιατρεία είτε στην εφημερία εισιτήριο και χρήματα. Καλούμε τους πολίτες, που έχουν ήδη πληρώσει μέσω των εισφορών τους το σύστημα υγείας, να αρνούνται κάθε επιπλέον χαράτσι που θέλει να επιβάλλει ο κ. Λοβέρδος σε εφαρμογή του Μνημονίου.

                                    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

                                        ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

………………………………………………………

Το πλήρες κείμενο της συζήτησης, η οποία προκλήθηκε μετά από ερώτηση βουλευτή του ΛΑΟΣ, μπορείτε να δείτε εδώ