ΔΗΛΩΣΗ του προέδρου της ΟΕΝΓΕ για την υπόθεση του Ασκληπιείου

div style=”margin: 2.25pt 0cm” align=”center”>ΔΗΛΩΣΗ

 
Όταν ο Ρομπέν των Δασών Α. Λοβέρδος εμφανίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες για να αναγγείλει επιχείρηση κάθαρσης δύο τινά συμβαίνουν: είτε πέφτουν οι δείκτες δημοτικότητάς του, είτε πρόκειται να εφαρμόσει άγρια μέτρα!
Χτες λοιπόν ο Ρομπέν εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να αναμοχλεύσει μία πειθαρχική υπόθεση του 2010 (κλικ εδώ) και να καταλογίσει ευθύνες στα αιρετά μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του υπουργείου Υγείας, μπουρδουκλώνοντας εσκεμμένα πρόσωπα και πράγματα, ώστε να τροφοδοτήσει  με υλικό τις φιλικές του τηλεοπτικές εκπομπές.
Πληροφορούμε λοιπόν τον κ. Λοβέρδο ότι η πλειοψηφία των μελών του υπηρεσιακού συμβουλίου που ψήφισαν απαλλακτικά για συνάδελφο που ήδη νοσεί από βαριά ασθένεια σχηματίστηκε από τρείς ψήφους: τις δύο ψήφους των αιρετών, δηλαδή του κ. Καλοκαιρινό και του υπογράφοντος,από κοινού με την ψήφο του Προέδρου του συμβουλίου κ. Βούκαλη, τον οποίο όμως ο ευφυής υπουργός μετονομάζει σε κ. Κατσίκη!
Ως γνωστόν ο κ. Βούκαλης είναι ο νομικός σύμβουλος του υπουργείου Υγείας και μέλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και προφανώς θα χαλούσε η επικοινωνιακή σούπα εάν υπήρχε αναφορά στη θετική του ψήφο.  
Ως αιρετοί λογοδοτούμε στην κοινωνία και στους συναδέλφους μας και όχι ασφαλώς στον κ. Λοβέρδο, τον πολιτικό που προσπαθεί να θάψει την καταστροφική του πολιτική μέσα στα ερείπια του δημόσιου συστήματος υγείας.
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ