Δήλωση του προέδρου της ΟΕΝΓΕ για το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

div style=”border-top: medium none; border-right: medium none; background: #ffcc99; border-bottom: windowtext 1pt solid; padding-bottom: 3pt; padding-top: 0cm; padding-left: 0cm; border-left: medium none; padding-right: 0cm; mso-element: para-border-div; mso-border-bottom-alt: solid windowtext .5pt”>

 

Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece

Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ

Η εμμονή του Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Λαζόπουλου να καταργήσει ολοσχερώς Κλινικές και Τμήματα του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο  που διοικεί έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στην κοινωνία και στους γιατρούς του Έβρου.

Μάλιστα, παρά τις ρητές εντολές που έχει λάβει από τον υπουργό Υγείας, ο εν λόγω Διοικητής αρνείται να υπακούσει και να σταματήσει τη διαδικασία κατάργησης Κλινικών, συμπεριφερόμενος ως ιδιοκτήτης ατομικής επιχείρησης την οποία διαχειρίζεται κατά το δοκούν.

Καλούμε τον υπουργό Υγείας να επαναφέρει άμεσα στην τάξη τον κ. Λαζόπουλο και να αποτρέψει τη διάλυση του ΕΣΥ στην ακριτική περιοχή του Έβρου.

Αρκετά πια με τους πειραματισμούς και τη διάλυση των δημόσιων δομών υγείας που οδήγησαν την ελληνική κοινωνία σε ακραία ανθρωπιστική κρίση.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ