Δήλωση του Προέδρου της ΟΕΝΓΕ σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων

div style=”text-align: center; margin: 0cm 0cm 3pt” align=”center”>ΔΗΛΩΣΗ

 
Όχι ένας ούτε δύο, αλλά 234  γονείς παιδιών με καρδιοπάθεια κατήγγειλαν με επιστολή τους (κλικ εδώ) τη συνέχιση της δίωξης των δύο καρδιοχειρουργών στο Νοσοκομείο «Αγ. Σοφία», η οποία έχει ως αποτέλεσμα το εν λόγω Τμήμα να παραμένει κλειστό και τα παιδιά να προωθούνται είτε στο Ωνάσειο είτε σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια.
Παρά τις κορώνες του κ. Λοβέρδου ότι οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται δωρεάν στο Ωνάσειο, οι γονείς κατήγγειλαν ότι τους ζητήθηκαν από 7.000 έως και 40.000 ευρώ και έθεσαν στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου τα στοιχεία τους.
Η αποκάλυψη αυτή ενόχλησε σφόδρα τόσο τον κ. Λοβέρδο όσο και τον κ. Μουσιώνη, οι οποίοι επικαλούνται διαρκώς μια ΕΔΕ φάντασμα, την οποία δεν αποκαλύπτουν ούτε στους ενδιαφερόμενους, ούτε στους νομικούς τους παραστάτες, γίνεται όμως αντικείμενο περισπούδαστων δηλώσεων από τους δύο αρχαγγέλους της κάθαρσης.
Μάλιστα η δήλωση του κ. Μουσιώνη (κλικ εδώ) υπήρξε θρασύτατη. Αντί να διερευνήσει –ως ώφειλε- τις καταγγελίες των δύστυχων γονιών για τα υπέρογκα ποσά που καταγγέλλουν ότι τους ζητήθηκαν στο Ωνάσειο ο κ. Μουσιώνης έφτασε στο αποκρουστικό σημείο να απειλεί τους γονείς με ένδικα μέσα!!
Φαίνεται πως ο δελφίνος κ. Λοβέρδος έχει αποφασίσει ότι επικοινωνιακά του ταιριάζει ο πέλεκυς. Ανέλαβε λοιπόν από κοινού με τον υπασπιστή του να στήνουν υποθέσεις στις οποίες θα απονείμουν ταχύρυθμο δίκαιο και κάθαρση δικής τους έμπνευσης.
Η ΟΕΝΓΕ την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου θα δώσει συνέντευξη τύπου, στην οποία θα αποκαλυφθούν σημείο προς σημείο όλες οι σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις που υπήρξαν στην περίπτωση του Νοσοκομείου Παίδων «Αγ. Σοφία».
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ