Εκδηλώσεις για την αλλαγή της πολιτικής για τα ναρκωτικά

Δύο συζητήσεις για την ανάγκη αλλαγής της εφαρμοζόμενης γενικευμένα κατασταλτικής πολιτικής για τα ναρκωτικά και της ποινικής δίωξης των χρηστών ναρκωτικών διοργανώνονται σήμερα και αύριο στο πλαίσιο του 5ου αντιαπαγορευτικού φεστιβάλ, στο θεατράκι του πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντ. Τρίτση” (Ίλιον).

“Ναρκωτικά και κοινωνία” είναι το θέμα της σημερινής συζήτησης, που θα αρχίσει στις 8 μ.μ., με ομιλητές τους Λ. Καρανασοπούλου, νομικό, Γρ. Ψαριανό, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ό. Κήκου, κοινωνιολόγο και υποψήφια ευρωβουλευτή των Οικολόγων – Πράσινων, Στ. Κορνάρο, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λασηθίου, και έναν εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.

Η αυριανή συζήτηση έχει θέμα “Πολιτικές για τα ναρκωτικά” και θα αρχίσει επίσης στις 8 μ.μ., με ομιλητές τους Γ. Οικονομόπουλο, ψυχίατρο – μέλος του Ελευθεριακού Συνδέσμου Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ), Παν. Κανελλάκη, νομικό και αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), Γ. Μπανιά, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλκ. Χαζαράκη, μέλος της Ε.Γ. των Οικολόγων – Πράσινων, και έναν εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.