Έκκληση στους υπουργούς για λύση του θέματος των μεταναστών απευθύνει η Άννα Νταλάρα

Νέα παρέμβαση -μετά την ‘ηχηρότατη του Ευάγγελου Βενιζέλου, που προκάλεσε και τη σύγκρουσή με τον Γιάννη Ραγκούση την περασμένη Πέμπτη- για το θέμα των μεταναστών, έκανε μιλώντας στον Antenna Radio η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα, καθώς δήλωσε ανήσυχη και στενοχωρημένη από την καθυστέρηση στην εξεύρεση λύσης, απευθύνοντας έκκληση προς τους υπουργούς.

“Η έκκληση δεν είναι μόνο στους απεργούς. Είναι και στους συναδέλφους και πολύ ανώτερους και γνώστες από εμένα Υπουργούς, να ολοκληρωθεί αυτή η κουβέντα διότι θα μπορούσε να έχει γίνει πάρα πολύ νωρίτερα και να μην εξελιχθεί σε μια διελκυστίνδα μεταξύ κυβέρνησης και απεργών και όλων των άλλων ανθρώπων και οργανώσεων που στηρίζουν ή δε στηρίζουν, γιατί για εμένα αυτοί οι άνθρωποι είναι πάνω από τον καθένα…”, είπε, παρατηρώντας καθυστερήσεις στον χειρισμό της κυβέρνησης και μάλλον ‘μικρότερη ευαισθησία’ κάποιων υπουργών.

“Οι έλληνες πολίτες περιμένουν από εμάς, από την κάθε κυβέρνηση να λύσει τα προβλήματα… Δεν είμαι εντελώς απαισιόδοξη, για τη λύση. Είμαι ανήσυχη και πολύ στενοχωρημένη για την καθυστέρηση της λύσης”, πρόσθεσε.