Εκλογές 2023 / Τα στελέχη του κόμματος ΝΙΚΗ πιστεύουν ότι το εμβόλιο του κορωνοϊού μας έκανε «μαγνήτες»

 

Οι ψηφοφόροι του ακροδεξιού, ομοφοβικού, συνωμοσιολογικού κόμματος «ΝΙΚΗ», θεωρούν ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, έχει μετατρέψει τους εμβολιασμένους σε «μαγνήτες» και μάλιστα έχει διαπιστωθεί ότι κολλάνε πάνω στο σώμα τους διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.

Και αυτοί που φαίνεται να το πιστεύουν, δεν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Είναι πάνω από 172.000 πολίτες που πήγαν στις κάλπες και επέλεξαν να δώσουν την ψήφο τους στη «ΝΙΚΗ» του θεολόγου Δημήτρη Νατσιού, κόμμα που φλερτάρει να μπει στη Βουλή.

Σύμφωνα με τη θέση του κόμματος, με τον γενικευμένο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, «εύλογα, αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν από τη διαπίστωση ότι πολλοί εμβολιασμένοι συμπεριφέρονται ως φορείς μαγνητικού πεδίου. Προσφάτως, με έκπληξη διαπιστώνεται ότι διάφορα μεταλλικά αντικείμενα (ακόμη και ολόκληρο επαγγελματικό ψαλίδι) προσκολλώνται στο σώμα ορισμένων εκ των εμβολιασμένων. Παρατηρήθηκε ακόμη ότι και ολόκληρο το φιαλίδιο, το οποίο περιέχει το εμβόλιο, έλκεται από μαγνήτη».

Το κόμμα «ΝΙΚΗ», φιλοδοξεί στις δεύτερες εκλογές να ξεπεράσει το ποσοστό του 3% και να μπει στη Βουλή με πρώτο αίτημα, φανταζόμαστε, να αντικατασταθούν τα μεταλλικά πόμολα.