Εκλογές ΕΙΝΑΠ

Την ερχόμενη Τρίτη 26 Φεβρουαρίου διεξάγονται εκλογές στην ΕΙΝΑΠ για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και εκπροσώπων στο συνέδριο της ΟΕΝΓΕ. Πρόκειται για τις πιο βουβές εκλογές στην ιστορία της ΕΙΝΑΠ. Με εξαίρεση το ΜΕΤΩΠΟ που δημοσιοποίησε τις θέσεις του (κλικ εδώ), οι υπόλοιπες παρατάξεις δεν έχουν μέχρι στιγμής παρουσιάσει τις θέσεις τους.
Παρ΄ ότι ενίοτε η σιωπή λογίζεται ως χρυσός, στην προκειμένη περίπτωση η σιωπή των συγκεκριμένων παρατάξεων μάλλον λογίζεται ως ένδειξη αμηχανίας. Οι κραυγές και η καταστροφολογία ότι το ΕΣΥ καταρρέει έχουν διαψευστεί, οι εφημερίες καταβάλλονται έγκαιρα και τα αναδρομικά καταβλήθηκαν με πολιτική απόφαση, παρά τις μηδενιστικές κορώνες της ΔΗΠΑΚ και της ΑΡΣΙ.

Οι συνάδελφοι πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να εκλεγεί Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ που θα προασπίζει τα συμφέροντα των νοσοκομειακών γιατρών και θα λογοδοτεί σ΄ αυτούς. Να ψηφίσουν ώστε να εκλεγούν εκπρόσωποι στην ΟΕΝΓΕ που θα τη βγάλουν από το τέλμα και τη μιζέρια.