Εκλογική Συνέλευση ΠΙΣ

Στις 2 και 3 Μαρτίου θα διεξαχθεί η εκλογική συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, από την οποία θα αναδειχτούν το νέο ΔΣ και το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Οι διεργασίες στις παρατάξεις έχουν ενταθεί.


Έτσι πριν δύο μέρες έκανε εμφάνιση η ΠΑΝΔΗΚΙ, παράταξη προσκείμενη στη ΝΔ, με επικεφαλής τον κ. Χάρη Κούλα. Στόχος της «να δώσει τον Αγώνα τον Καλό με Ήρεμη Δύναμη, Σεβασμό στην Αντίθετη Άποψη και Εκτίμηση προς ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, με τους οποίους τους συνδέουν Κοινοί Αγώνες για την Υγεία και το Ιατρικό Επάγγελμα».


Λίγη ώρα αργότερα έκανε εμφάνιση και δεύτερη παράταξη προσκείμενη στη ΝΔ με την επωνυμία ΔΗΚΙ-ΕΝΟΣΥ και επικεφαλής τον κ. Θαν. Εξαδάκτυλο.    


Ο στόχος της δεύτερης παράταξης είναι πολύ.. φιλόδοξος. «Φιλοδοξούμε να ξεπεράσουμε το δεκαετή κύκλο εξάρτησης της διοίκησης του ΠΙΣ από μειοψηφίες και να διαμορφώσουμε μια ευρεία δυναμική συμπαγή και καινοτόμα πλειοψηφία με σύγχρονη κατεύθυνση».


Εν ολίγοις η παράταξη του κ. Εξαδάκτυλου δηλώνει ορθά- κοφτά πως δεν επιθυμεί συνεργασία με καμιά άλλη παράταξη και το διατυπώνει με φρασεολογία του 1947.


Το νόστιμο είναι πως ο κ. Εξαδάκτυλος στην παρούσα θητεία του ΠΙΣ ήταν στη μειοψηφία του ΔΣ και καταψήφιζε κάθε καινοτομία, την οποία τώρα επαγγέλλεται.


Υπομονή να ΄χουμε. Μέχρι τις εκλογές θα δούμε πολλά και ενδιαφέροντα.