Ενημερωτικό

div class=”yiv376359904MsoNormal”>Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας για την ανάκληση της δίωξης του Π. Χασαπάκη από δεκάδες εργαζόμενους του νοσοκομείου και εκπροσώπους ομοσπονδιών, σωματείων και φορέων πραγματοποιήθηκε χτες στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, ενώ ήδη πολλά ψηφίσματα αλληλεγγύης έχουν ανακοινωθεί από συνδικαλιστικούς φορείς.

Ο διοικητής Ιωάννης Πετρόχειλος υποχρεώθηκε να δηλώσει ότι η ύπαρξη της αναφοράς της πλειοψηφίας του Δ.Σ του νοσοκομείου τον έκανε να λάβει διοικητικά μέτρα και ότι αν αποσυρθεί η αναφορά της πλειοψηφίας του σωματείου, η κλήση σε απολογία και η ποινή παύει να υφίσταται.
Τα μέλη της πλειοψηφίας του Δ.Σ του σωματείου (Γεωργάκη Βούλα, Μπέσιας Νίκος, Μάρκου Αριστείδης, Τιερρής Γιάννης και Κάλλιος Λευτέρης) δεν απέσυραν άμεσα την επαίσχυντη αναφορά τους και ανέβαλαν προσχηματικά τη  συνεδρίαση τους για το πρωί της Παρασκευής στις 10π.μ.
 
 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
ΣΕ ΝΕΑ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Την Παρασκευή  17/2 στις 10 το πρωί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
 
 
 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Π.ΧΑΣΑΠΑΚΗ
 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΦΟΡΕΑ,ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
 
ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ
ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ
ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ-ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ
 
 
 
ΥΓ: Συνάδελφοι, επειδή  ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την νίκη είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την έκδοση ψηφισμάτων  από κάθε σωματείο, φορέα, συλλογικότητα που έχει τη δυνατότητα, και αντί για fax  να παραδώσει το ψήφισμα αλληλεγγύης στον ίδιο το διοικητή και τα μέλη της πλειοψηφίας του σωματείου.
 
Fax Διοικητή: 210-6414519
 
 Fax Σωματείου:210-6910263