Επιστολή του κ. Τσάμη στο Ygeianet- Απάντηση

p style=”margin: 0cm 0cm 0pt”> 

Λάβαμε από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης την παρακάτω επιστολή

 

Προς YGEIANET

 

Παρακαλώ όπως δημοσιοποιήσετε απάντηση μου σε χθεσινό δημοσίευμα σας.

 

Ο Ιατρικός σύλλογος Θεσσαλονίκης αποδίδει αμέσως τις εισφορές που εισπράττει από τα μέλη του υπέρ του ΠΙΣ. Έχει μάλιστα ήδη καταθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του ΠΙΣ το σύνολο των εισπραχθέντων για το 2011 το 2012 και το 2013 και έχει αρχίσει να καταθέτει και τις συνδρομές του 2014 όπως έχει υποχρέωση. Τα στοιχεία και οι απόψεις σας – τα οποία και πάλι ανωνύμως δημοσιεύετε – είναι απολύτως ανακριβή.

Σέβομαι απολύτως τους νόμους αλλά και τις εισφορές των συνεπών συναδέλφων, οι οποίες αξιοποιούνται με καθαρότητα και με πνεύμα οικονομίας για τους σκοπούς για τους οποίους καταβάλλονται.

Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ την αγωνιώδη «ευαισθησία» σας . Τελικά όμως θα χρειαστεί να βρείτε άλλο τρόπο να την εκφράσετε διότι συνεχώς εκτίθεστε.

<Καλό Πάσχα.

< Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

< Δημήτρης Τσάμης

(κλικ εδώ για την ανάκτηση του πρωτότυπου της επιστολής)

 

 

Απάντηση του Ygeianet στον κ. Τσάμη

 

κύριε Τσάμη

Το Ygeianet παρέθεσε συγκεκριμένα ποσά που προέρχονται από τις υπηρεσίες του ΠΙΣ και καταγράφουν χρέη του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ύψους 230.379 ευρώ για τα έτη 2010, 2011,2012 και 2013.

Απεναντίας εσείς ισχυρίζεστε πως δεν θυμάστε ή δεν αναγνωρίζετε τα χρέη και πως «οι εισφορές των συνεπών συναδέλφων αξιοποιούνται με καθαρότητα και με πνεύμα οικονομίας για τους σκοπούς για τους οποίους καταβάλλονται».

Σας ρωτάμε: στην τελευταία Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ διανεμήθηκε σε όλους τους εκλέκτορες λίστα με τα χρέη συγκεκριμένων Ιατρικών Συλλόγων, με το δικό σας Σύλλογο να χτυπά κόκκινο. Γιατί δεν λάβατε το λόγο να απαντήσετε;

Γιατί δε στείλατε έστω μια επιστολή στο ΔΣ του ΠΙΣ για να εκθέσετε τις διαφωνίες σας;


κύριε Τσάμη

Είστε υπόλογος έναντι των συναδέλφων που θα εκλεγούν ως εκλέκτορες στις εκλογές που προκηρύξατε βεβιασμένα, αλλά δε θα μπορούν να συμμετάσχουν σε καμιά διαδικασία λόγω των χρεών που συσσωρεύσατε, ενώ ο νέος Πρόεδρος θα κινδυνεύει με έκπτωση από το αξίωμά του.

 

Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως στείλαμε στον ΠΙΣ επιστολή του Ygeianet, επισυνάπτοντας και τη δική σας επιστολή, και ζητώντας να μας απαντήσει εγγράφως για το ύψος των χρεών του ΙΣΘ.

Μόλις τη λάβουμε θα την αναρτήσουμε και τότε θα δούμε ποιος εκτίθεται.

Τις ευχές μας για καλό Πάσχα.

 

Ygeianet