Επιθυμία συνεργασίας «Ντυνάν» – ΕΣΥ

Επέκταση της συνεργασίας με το ΕΣΥ επιθυμεί όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης, τονίζοντας ότι ανοίγονται πλέον νέες προοπτικές συνεργασίας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Δημοσίου μετά την κύρωση με τον νόμο από τη Βουλή της σύμβασης που διέπει τις σχέσεις των δύο παραπάνω μερών.

 

Η νέα σύμβαση αποτελεί επικαιροποίηση της παλαιάς (Ν.1821/88) και συγκεκριμενοποιεί τις αμοιβαία αναλαμβανόμενες υποχρεώσεις.

Τα παραπάνω ανέφερε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο κ. Μαρτίνης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως η «διαχείριση του νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν”, έπειτα από ενδελεχή εκτίμηση όλων των παραμέτρων, ανετέθη στην κοινοπραξία “Eurohospital” στην οποία μετέχουν κατά 50% το Ιατρικό Αθηνών και κατά 50% η Euromedica. Η ετήσια αρχική συνεργασία ισχύει από την 1/1/2008 και οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές για την επέκτασή της για μία πλέον τριετία. Με τις διαμορφούμενες συνθήκες εξασφαλίζεται για το μέλλον η απόδοση της επένδυσης του ΕΕΣ με την ανέγερση του νοσοκομείου και η επιτυχής λειτουργία του».