Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής

Ότι υπάρχει σ΄ αυτή τη χώρα εκπορεύεται από τον πρωθυπουργό και λογοδοτεί σ΄ Αυτόν.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής:

«Την 15η Απριλίου 2021 συστάθηκε η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής, η οποία υπάγεται στον Πρωθυπουργό. Η Επιτροπή συγκροτείται από έντεκα (11) επιστήμονες κύρους με απόφαση του Πρωθυπουργού».

Ρωτήθηκε λοιπόν η Επιτροπή που υπάγεται στον πρωθυπουργό και συγκροτήθηκε από τον ίδιο για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των υγειονομικών, προσδοκώντας προφανώς να λάβει την απόφαση που Εκείνος επιθυμούσε.

Υπήρξε όμως αστοχία υλικού. Όπως αστοχία υπήρξε σε πλείστες όσες περιπτώσεις, παρά το άγρυπνο μάτι Εκείνου, ος τα πανθ΄ ορά. Όπως το τείχος ανοσίας που θα χτίζαμε τον Μάιο. Ή το σκάνδαλο Novartis που με τη βοήθεια Αγγελή θα χρεώναμε σε τρίτους. Ή οι ΜΕΘ που θα λειτουργούσαν άψογα με την εποπτεία της κ. Κοτανίδου.

Και η Επιτροπή Βιοηθικής αποφαίνεται (κλικ εδώ) πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αποτελεί έσχατο μέτρο, διότι πρέπει να προηγηθούν μέτρα πειθούς και κίνητρα.

Κρίμα! Ορισμένοι φαντάζονταν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών ως ανάλογο της κουράς αιγοπροβάτων, που τα ρίχνουν καταγής και με μεγάλα ψαλίδια τα κουρεύουν.

Ποιος θα καθίσει τώρα ν΄ ακούει ερωτήματα -τα οποία ήδη έχει απαντήσει η κυρία Παπαευγγέλλου- αμφιβολίες- τις οποίες ήδη έχει καταρρίψει ο κ. Μαγιορκίνης και ανησυχίες, τις οποίες έχει ήδη αντιμετωπίσει ο κ. Χρυσοχοϊδης..