Εξαδάκτυλος

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης απολογισμός του έργου του υπουργείου Υγείας με προσκεκλημένους όλους τους φορείς της πόλης και εκατοντάδες πολιτών. Αφού τοποθετήθηκαν οι υπουργοί και οι Γενικοί Γραμματείς του υπουργείου έλαβαν το λόγο εκπρόσωποι φορέων καθώς και πολίτες.


Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ήταν παρών, αλλά δεν έλαβε το λόγο, αν και προσκλήθηκε και όφειλε να το πράξει σε μια εκδήλωση ανοιχτής λογοδοσίας, η οποία συνέβαινε για πρώτη φορά στην πόλη.


Κι ενώ ο κ. Εξαδάκτυλος  σίγησε στην ανοιχτή εκδήλωση, κάλεσε την επομένη δημοσιογράφους ώστε να κάνει δηλώσεις σε κλειστό και ασφαλές περιβάλλον, εκφράζοντας τις γνωστές νεοφιλελεύθερες και ανερμάτιστες απόψεις, με κορυφαία την προτροπή να καταργηθεί όχι μόνο το ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και ο οποιοσδήποτε φορέας Δημόσιας Υγείας στη χώρα! (κλικ εδώ).


Βεβαίως η συνέντευξη του κ. Εξαδάκτυλου με αντικείμενο την υγεία αποτελούσε πρόσχημα. Ο πραγματικός λόγος ήταν η δημοσιοποίηση πως εκείνος αποτελεί τον επόμενο πρόεδρο του.. ΠΙΣ.


Περιττό να πούμε πως το άγαλμα του Αριστοτέλη στην ομώνυμη πλατεία της Θεσσαλονίκης απέκτησε ένα σαρδόνιο χαμόγελο μόλις πληροφορήθηκε τα συγκλονιστικά νέα..