Φτηνά τη γλίτωσες Βασίλη..

p style=”margin: 0cm 0cm 0pt”>Ο συνάδελφος Βασίλης Θεοδωρόπουλος είναι γνωστός στην ιατρική κοινότητα, μιας κι έχει μακρά και έντιμη πορεία στα κοινά. Σε πρόσφατο σημείωμά του στο διαδίκτυο διεκτραγωδεί την περιπέτειά που είχε όταν προσπάθησε να αποπληρώσει τις οφειλές του στον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας και ρωτά τον κ. Πατούλη εάν έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει οικονομική κρίση που μαστίζει ελευθερο-επαγγελματίες και νοσοκομειακούς γιατρούς.

Αυτό ήταν! Ο κ. Πατούλης απασφάλισε. Σε ανακοίνωση που φέρει το λογότυπο  του ΙΣΑ και έχει αποδέκτες δημοσιογράφους και γιατρούς, παραθέτει δια μακρών τις διατάξεις του Βασιλικού Διατάγματος περί Ιατρικών Συλλόγων, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν πράττει τίποτα περισσότερο απ΄ όσα είχε προσυπογράψει ο Βασιλεύς το σωτήριο έτος 1957.  

Και καταλήγει απευθυνόμενος στον κ. Θεωδωρόπουλο:

«Σε κάθε περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι το εν λόγω δημοσίευμα ήταν κακοπροαίρετο, καθώς δεν είναι κακό να ξεχνάει κανείς ή να μην γνωρίζει. Πλην όμως οφείλει να ενημερωθεί πριν γνωστοποιήσει δημόσια την αμάθεια του».

Ας είναι λοιπόν προσεκτικοί οι συνάδελφοι τις επόμενες 6 μέρες, αποφεύγοντας να ερεθίζουν τον κ. Πατούλη μέχρι την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών. Ως γνωστόν το Βασιλικό Διάταγμα δίνει εξουσία στο Πρόεδρο να προβεί ακόμη και σε ραβδισμό απείθαρχων μελών.


Φτηνά τη γλίτωσες Βασίλη..

Ygeianet