Γέμισαν τα Νοσοκομεία με Διοικητές-Νομοθέτες!!

div style=”margin: 0cm 0cm 3pt”>Αίφνης τα Νοσοκομεία γέμισαν με Διοικητές-Νομοθέτες. Ενώ κανένας τους δε δηλώνει ρητά εαν θα πληρώσει τις εφημερίες έγκαιρα και στο ακέραιο, οι περισσότεροι δηλώνουν εμπειροτέχνες στα νομικά και αποστέλλουν έγγραφα γεμάτα νομικές ασυναρτησίες που έχουν ως μόνιμη επωδό την απαγόρευση επίσχεσης εργασίας.

Μετά τα προχτεσινά αλλεπάλληλα και αλληλοσυγκρουόμενα έγγραφα που απέστειλε στους γιατρούς ο Διοικητής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, προέκυψε και η κοινή Διοικήτρια των Νοσοκομείων Τρίπολης κυρία Σιουρούνη (κλικ εδώ).
Η εν λόγω κυρία το χειμώνα αδυνατούσε να προμηθεύσει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με πετρέλαιο και τρόφιμα και κόντεψαν να αποδημήσουν εις Κύριον οι νοσηλευόμενοι ψυχιατρικοί ασθενείς. Τώρα που ήρθε η άνοιξη (ραγιάδες-ραγιάδες) ανακάλυψε ότι εκτός από πρώην προϊσταμένη Τμήματος Γραμματείας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους και νυν καθηγήτρια των ΤΕΙ διαθέτει και γνώσεις νομικής. Επιδίδεται λοιπόν με περισσή επιμέλεια στο να συντάσσει πολυσέλιδα έγγραφα απειλώντας τους απλήρωτους γιατρούς με περικοπή ημερομισθίων.
Η ΟΕΝΓΕ έχει αποστείλει στην κυρία Σιουρούνη έγγραφο και την καλεί ν΄ ανακαλέσει αμέσως την απόφασή της, άλλως θα προχωρήσει από κοινού με τους γιατρούς που κινητοποιούνται σε κατάθεση μήνυσης εναντίον της. Αρκετά πλέον με τα παιχνιδάκια Διοικητών που ενώ είναι ανίκανοι να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη για τα Νοσοκομεία που διοικούν εμφανίζονται ικανότατοι στο να εισπράττουν στο ακέραιο το μισθό τους και να καταναλίσκουν τόνους χαρτιού για ν΄ αποτυπώνουν όποια ανοησία ή εκβιασμό έχουν πρόχειρο στο κεφάλι τους.
 
Δημήτρης Βαρνάβας