Γεραπετρίτης

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης φαίνεται πως καταβάλλει σθεναρή προσπάθεια να επιβεβαιώσει τον Γερμανό καγκελάριο Μπίσμαρκ, ο οποίος συμπύκνωσε την απουσία δεξιότητας των ακαδημαϊκών δασκάλων στην ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών στη φράση «καθηγητές τρεις κι εχάθη η πατρίς».

Την ώρα που άνθρωποι διασωληνωμένοι πεθαίνουν στα νοσοκομεία περιμένοντας μέρες για ένα κρεβάτι ΜΕΘ, την ώρα που τα νοσοκομεία αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα δεκάδες κρούσματα που καταφθάνουν καθημερινά, την στιγμή που τα ράντζα έχουν βγει στους διαδρόμους και κινδυνεύουν να βγουν ακόμη και στους δρόμους και τα ασθενοφόρα κάνουν ουρές έξω από τα εφημερεύοντα νοσοκομεία, ο κ. Γεραπετρίτης με μια κυνική δήλωση που δηλώνει πως είτε είναι παντελώς ανερμάτιστος, είτε προσπαθεί να ωραιοποιήσει την πολεμική κατάσταση του ΕΣΥ με σαχλαμάρες και ψέματα, ομολογεί πως δεν υπάρχει ανάγκη για άλλες κλίνες, αφού το σύστημα Υγείας αντέχει.

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω κλίνες. Θα υπάρξει ίσως στο μέλλον. Αυτή την στιγμή το σύστημα αντέχει. Αυτή είναι η πραγματικότητα» υποστήριξε μιλώντας την Τετάρτη στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», αποκαλύπτοντας ποια είναι η δική του πραγματικότητα και προφανώς ολόκληρης της κυβέρνησης για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στα νοσοκομεία.

Ακούστε εδώ το ηχητικό.