Για τη σημερινή Ημερίδα του ΠΙΣ περί Ιατρικής Ευθύνης: οδηγίες για την παρακολούθηση δια ζώσης και μέσω Live Streaming

Σήμερα, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, θα διεξαχθεί η Ημερίδα που διοργανώνει ο ΠΙΣ με θέμα «Ιατρική Ευθύνη: Από τη νομική θεωρία στην ιατρική πρακτική», στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών (Ρηγίλλης 1 & Βασιλίσσης Σοφίας) και ώρα 12.00-17.00.

Προϋπόθεση για την είσοδο στο κτήριο και παρακολούθηση δια ζώσης της Ημερίδας είναι να είχατε προηγουμένως δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα (https://forms.office.com/e/bMN4hUKWZ5 ).

Σε περίπτωση που συμμετέχετε με τη φυσική σας παρουσία θα δικαιούστε «Βεβαίωση Συμμετοχής» και τέσσερα (4) μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

 

Σε περίπτωση που δεν έχετε υποβάλει δήλωση συμμετοχής δια ζώσης μέσω της παραπάνω φόρμας, μπορείτε να παρακολουθήστε την ημερίδα διαδικτυακά μέσω live streaming στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://youtube.com/live/s5f6fHGOTFc?feature=share

Και στην περίπτωση της εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε ερωτήσεις και σχόλια τα οποία θα εξετάσει η ομάδα υποστήριξης της Ημερίδας και θα τα μεταφέρει στους ομιλητές / συμμετέχοντες.

Σκοπός της Ημερίδας είναι να συνδέσει τη νομική θεωρία σχετικά με τα ιατρικά λάθη με την ιατρική πρακτική με απλό, κατανοητό, για όλους τους εμπλεκόμενους τρόπο, ώστε οι ιατροί να κατανοήσουν τη νομική θεωρία και οι νομικοί την ιατρική πρακτική.

Οι διοργανωτές ευελπιστούν να αποτελέσει σημείο εκκίνησης για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου ως προς την εξέταση των περιπτώσεων προκειμένου να διευκολυνθεί η απονομή της δικαιοσύνης με γρήγορο και ασφαλή τρόπο.