Γλυκά Νερά

Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά ενοχοποιήθηκαν αλλοδαποί κακοποιοί και ξεκίνησε δημόσια συζήτηση για το θέμα που αποτελεί άβατο στο ευρωπαϊκό δίκαιο, αυτό της οπλοφορίας των πολιτών, όπως συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Πρόκειται για αγαπημένο αίτημα των απανταχού ακροδεξιών, ώστε να πάψουν να κρύβουν τα πυροβόλα όπλα τους και να κυκλοφορούν όπως οι καουμπόι στην Άγρια Δύση. Και φυσικά να γεμίζουν τα Επείγοντα των Νοσοκομείων με τραυματίες διάτρητους από σφαίρες.

Το δεύτερο αίτημα που ανακινήθηκε από τους ίδιους κύκλους ήταν αυτό των αυστηρότερων ποινών, το οποίο έχει ακυρωθεί προ πολλού από τα κομμένα χέρια των πορτοφολάδων στα ισλαμικά καθεστώτα, οι οποίοι συνεχίζουν να κλέβουν με το άλλο τους χέρι.

Εντέλει αποδείχτηκε ότι ο δολοφόνος δεν ήταν ούτε Αλβανός, ούτε Γεωργιανός και ο κ. Χρυσοχοϊδης εξοικονόμησε τις 300.000€ της επικήρυξης. Άρχισε όμως η εκστρατεία αποδόμησης της δολοφονημένης γυναίκας, ενώ ορισμένα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να δημοσιεύουν αποσπάσματα από το προσωπικό της ημερολόγιο, ώστε ν΄ αποδείξουν πως είχε κι εκείνη μερίδιο ευθύνης για τη δολοφονία της!

Ο απόλυτος ξεπεσμός..

Τελικά, η Χρυσή Αυγή μπορεί να τέθηκε εκτός νόμου, όμως η φασιστική ακροδεξιά συνεχίζει να επιβιώνει σε πολλές πτυχές του δημόσιου βίου και να ρυπαίνει το λόγο δημοσιογράφων και πολιτικών..