Γουρούνι στο σακί αγοράζει το υπουργείο Υγείας καταρτίζοντας σύμβαση με τις ασφαλιστικές εταιρείες

div style=”margin: 0cm 0cm 3pt”>Γουρούνι στο σακί αγοράζει το υπουργείο Υγείας καταρτίζοντας σύμβαση με τις ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου να νοσηλεύονται οι ασθενείς τους στα δημόσια Νοσοκομεία.

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο της σύμβασης (κλικ εδώ), το οποίο χαρακτηρίζεται από τις ασφαλιστικές ως ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ! Ο υπουργός Υγείας, σε πανηγυρική τελετή που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, θα συνυπογράψει με τις ασφαλιστικές αυτό ακριβώς το κείμενο που δένει χειροπόδαρα τα Νοσοκομεία με απαράδεκτους και επιζήμιους όρους.
Για όσους δεν έχουν το χρόνο ν΄ ασχοληθούν με τους περίπλοκους νομικούς όρους συνιστούμε να ανατρέξουν στη σελίδα 8 και να διαβάσουν το άρθρο 6 της σύμβασης.
Ήδη με δημόσια δήλωση ο υπογράφων κάλεσε τον υπουργό Υγείας να απόσχει της υπογραφής αυτής της αποικιακής σύμβασης, μέσω της οποίας ο κρατικός προϋπολογισμός θα επιχορηγεί τις ασφαλιστικές εταιρείες. Βεβαίως δεν έχουμε αυταπάτες ότι ο κ. Λοβέρδος θα ανταποκριθεί, για τούτο και σκοπεύουμε να ενεργοποιήσουμε κάθε άλλο διαθέσιμο μέσον, ώστε να ακυρώσουμε αυτή την επαχθή συμφωνία, η οποία εκτός των άλλων μετατρέπει τους νοσοκομειακούς γιατρούς σε υπαλλήλους ασφαλιστικών εταιρειών.
 
          Δημήτρης Βαρνάβας