γριπη- ΠΟΕΔΗΝ

Η ΠΟΕΔΗΝ δήλωσε πριν τρείς μέρες πως οι θάνατοι από γρίπη είναι περισσότεροι, επειδή σε πολλές περιπτώσεις δεν καταγράφονται τα πραγματικά αίτια θανάτου!
Πρόκειται βεβαίως για αυθαίρετη και εξωφρενική διαπίστωση.


Το τραγικό είναι πως την αισχρή δήλωση αναπαράγουν ακόμη και έγκυρες εφημερίδες, συντελώντας στον στιγματισμό και απαξίωση των γιατρών της χώρας, οι οποίοι εμφανίζονται να δηλώνουν ψευδή αίτια θανάτου.


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιανάκος μπορούσε να διατυπώσει γνώμη εάν διέθετε ο ίδιος στοιχειώδεις γνώσεις ιατρικής ή είχε αποδείξεις προερχόμενες από γιατρούς. Όμως κανείς γιατρός δεν έχει ποτέ υποστηρίξει κάτι σχετικό και ο κ. Γιαννάκος, ως βοηθός νοσηλευτή, δεν επιτρέπεται να υποδύεται το λοιμωξιολόγο προκειμένου να υποστηρίξει το αντικυβερνητικό του αφήγημα. Θυμίζουμε πως ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ έχει έφεση στη λοιμωξιολογία, αφού πριν ένα χρόνο είχε αναστατώσει το πανελλήνιο με την διασπορά είδησης για χολέρα στο Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου».


Από την άλλη πλευρά η ηγεσία της ΟΕΝΓΕ, ενώ βλέπει να διασύρονται γιατροί, δεν προβαίνει σε καμιά ενέργεια για να αποκαταστήσει την αλήθεια και την επαγγελματική αξιοπρέπεια των μελών της.


Μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα..