Η ακατάληπτη γλώσσα των ΤΕΠ!

p style=”margin: 0cm 0cm 0pt”>Να λοιπόν που επιτέλους το Δημόσιο ΕΣΥ έγινε Ελληνικό, περίπου όπως το Ελληνικό αίμα! Και να που διαπιστώσαμε επιτέλους τι είναι αυτό που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία και την ζωή των πολιτών που προστρέχουν στο Ελληνικό ΕΣΥ: Είναι η ακατάληπτη γλώσσα που μιλά ο δαίμονας που έχει διεισδύσει στα σώματα των ασθενών και την οποία κατά κανόνα γνωρίζουν οι ειδικευόμενοι του Νοσοκομείου Κομοτηνής, αποδεικνύοντας έτσι ότι από καιρό έχουν ταχθεί στην υπηρεσία του Εωσφόρου.

Δυστυχώς όμως ο Δαίμονας δεν είναι ένας αλλά πολλοί, διότι στο ΤΕΠ, κατά πληροφορίες ευσεβών μαρτύρων, ακούγονται πολλές ακατάληπτες από τους ειδικούς γλώσσες όπως Τουρκικά, Ρωσικά, Βουλγάρικα, Ρομά, Αραβικά και ενίοτε και μερικές ακόμη πιο σκοτεινές διάλεκτοι όπως Φαρσί και Παστούν χάρις στους κρατούμενους του Ειδικού Κέντρου Υποδοχής.

 

Έτσι, οι δεκάδες ειδικοί γιατροί που συνωστίζονταν ως εφημερεύοντες στο ΤΕΠ δεν είχαν αντικείμενο εργασίας εφόσον δεν καταλάβαιναν τίποτε από ότι συνέβαινε γύρω τους, διότι και η πλειοψηφία των ασθενών ήταν δαιμονισμένοι και οι έξω από εδώ ειδικευόμενοι αμελούσαν να τους ενημερώσουν για το περιεχόμενο της συνομιλίας τους, ακόμη και μετά από απάνθρωπα βασανιστήρια που θα λύγιζαν ακόμη και τον ανθεκτικότερο άνθρωπο. Εν όψει αυτής της έκρυθμης κατάστασης απηλλάγησαν εδώ και καιρό οι ειδικοί από την υποχρέωσή τους να βρίσκονται στο ΤΕΠ και οι εφημερίες τους μετατράπηκαν σε εφημερίες ετοιμότητας, μιας και η συνεχή τους παρουσία εκεί, εκτός του αδιαχώρητου, ήταν τελικώς και περιττή.

 

Αυτά όμως γίνονταν μέχρι χθες. Εφεξής, με διαταγή του Διοικητή, οι συνομιλίες μεταξύ ιατρών και ασθενών θα γίνονται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα. Μόνο όταν αποδεδειγμένα αυτό είναι ακατόρθωτο, το περιεχόμενο της συνομιλίας στην ακατάληπτη γλώσσα θα γνωστοποιείται στον ειδικό εφημερεύοντα αμέσως. Η αμέλεια από την μεριά των ειδικευομένων να ανταποκριθούν με συνέπεια στη διαταγή εγκυμονεί κινδύνους για τους ίδιους καθόσον πρέπει να γνωρίζουν ότι ειδική υπηρεσία θα διασταυρώνει το περιεχόμενο κάθε συνομιλίας με τα αρχεία παρακολουθήσεων και υποκλοπών που καταγράφει η NSA.

 

Επιστρέφουν λοιπόν ξανά οι ειδικοί εφημερεύοντες στο ΤΕΠ, σε μια τελευταία αλλά τιτάνια προσπάθεια να καταλάβουν τι στο καλό θέλουν όλοι αυτοί που συγχρωτίζονται στα ΤΕΠ της περιοχής.