Η απόφαση που έλαβε το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ στη συνεδρίαση της Τετάρτης 21 Μαρτίου

div style=”text-align: left; line-height: normal; margin: 7.5pt 0cm” align=”left”>Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ στη συνεδρίαση της Τετάρτης 21 Μαρτίου, με συμμετοχή μεγάλου αριθμού προέδρων Ενώσεων Γιατρών απ΄ όλη τη χώρα, αποφάσισε να γενικευτούν οι επισχέσεις σε όλα τα Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά ιατρεία της χώρας.

Καταβλήθηκαν σοβαρές προσπάθειες εκ μέρους των νοσοκομειακών γιατρών ώστε να κρατηθούν ανοιχτά τα Νοσοκομεία, ιδιαίτερα στη δεδομένη συγκυρία που η κρίση μαστίζει την ελληνική κοινωνία. Όμως η αφερεγγυότητα του υπουργείου Υγείας που αφήνει απλήρωτες τις τακτικές εφημερίες των γιατρών από το Δεκέμβριο και τις πρόσθετες από τον περσινό Ιούνιο έχει προκαλέσει κλίμα εξέγερσης.
Η ΟΕΝΓΕ καλεί τις Ενώσεις γιατρών να προβούν σε πολύμορφες εκδηλώσεις τις μέρες της επίσχεσης. Επίσης καλεί όλους τους γιατρούς να συμμετάσχουν στη μέρα προβολής των προβλημάτων του συστήματος υγείας που έχει οριστεί από την  ΑΔΕΔΥ η 29η Μαρτίου, καθώς και σε ανάλογη πανελλαδική κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6  Απριλίου.
Για να ανακτήσετε το πλήρες κείμενο της απόφασης
 

  Σε μορφή Word κλικ εδώ
 

 Σε μορφή Pdf κλικ εδώ