Η φαμίλια..

Ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας την προηγούμενη Κυριακή στο συνέδριο της ΝΔ, άνοιξε πληγές στην ηγεσία Μητσοτάκη όχι μόνον στα εθνικά θέματα, αλλά και στο ενεργειακό, ακόμη και στη μορφή του κόμματος με την αποστροφή “η ΝΔ ποτέ δε θα γίνει ένα νέο Ποτάμ

Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα εκδικητικά αντανακλαστικά της Οικογένειας. Απάντηση Μητσοτάκη για το ευτελιστικό 18% που έλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά το 2015, δημοσιεύματα στον Μαρινάκειο τύπο, διαρροές και βολές βαρέως πυροβολικού, με κορυφαία την ανάσυρση της υπόθεσης Novartis!

Έτσι, ο Θάνος Πλεύρης δηλώνει εν αιθρία την Παρασκευή πως ΘΑ καταθέσει αγωγή κατά της Novartis. Και τι θα λέει αυτή η αγωγή, αν δεν αναψιλαφά τα έγγραφα του FBI, τα οποία ενοχοποιούσαν τα 10 πολιτικά στελέχη τα οποία έφτασαν ως ύποπτα μέχρι τη Βουλή, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν και ο Σαμαράς;

Το 2020, ο φαρμακευτικός κολοσσός πλήρωσε στις ΗΠΑ πρόστιμο 350 εκατ. δολάρια για λοβιτούρες που έκανε στην Ελλάδα, ενώ εδώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετονόμασε την υπόθεση από σκάνδαλο σε σκευωρία. Όμως ο Θάνος Πλεύρης, ως γνήσιος δικολάβος, εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν έκανε αγωγή κατά της Novartis, ενώ κυβέρνηση ήταν η ΝΔ!

Κακά τα ψέματα.Όσο καταρρέει η ΝΔ  τόσο θα βγαίνουν από το οπλοστάσιο τα όπλα και τα μέσα που δοκίμασε με επιτυχία ο πατριάρχης της φαμίλιας εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων..