Η γραφική παραφωνία του “Ριζοσπάστη”

Επίθεση κατά των εργαζομένων στις δομές αποασυλοποίησης ψυχικώς πασχόντων εξαπέλυσε ο χθεσινός “Ριζοσπάστης”! Ενοχλήθηκε τα μάλα, όπως καταλαβαίνετε, γιατί οι εργαζόμενοι στις δομές αρνούνται να φορέσουν το “καπέλο” του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ!

Στο ρεπορτάζ του για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν προχθές τα σωματεία εργαζομένων στις δομές αποασυλοποίησης έξω από το υπουργείο Υγείας, ο “Ριζοσπάστης” γράφει: “… κάποια σωματεία εργαζομένων που πήγαν στην κινητοποίηση και στη συνάντηση με τους εργοδότες τους (!) και πρόβαλαν αιτήματα που συντηρούν τα σημερινά αδιέξοδα…”!

Είναι δύσκολο να καταλάβει ο “Ριζοσπάστης” ότι όσο το ΚΚΕ επιμένει στα “καπέλα”, τη διάσπαση και τη χειραγώγηση θα υπάρχουν πάντα εργαζόμενοι που θα αρνούνται να μπουν στο “μαντρί” της… πεφωτισμένης καθοδήγησής του.

Οι εργαζόμενοι στις δομές αποασυλοποίησης έχουν περιθωριοποιήσει πλήρως το ΠΑΜΕ, καθιστώντας το γραφική παραφωνία στην αγωνία τους για το παρόν και το μέλλον της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης και της αποασυλοποίησης στη χώρα μας. Β.Β.