Η κ. Κρεμαστινού και το δόγμα Βουλγαράκη

div style=”text-align: justify; margin: 0cm 0cm 7.5pt”>Πριν λίγες μέρες αναρτήσαμε στο Ygeianet σχόλιο σχετικά με τους ομίλους ΠΦΥ στους οποίους η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να τους επιβάλλει φραγμό, με μαθηματικό επακόλουθο να καταβροχθίσουν μέχρι το Πάσχα όλον τον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ και να καταρρεύσει το σύμπαν.

Μάλιστα αναφέραμε χαρακτηριστικά τα εξής:
"Δεν είναι καθόλου τυχαία η πολυπλόκαμη σχέση κυβερνητικών στελεχών με τους ομίλους αυτούς. Πχ η κ. Τζένη Κρεμαστινού, καθηγήτρια της ΕΣΔΥ, Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, σύζυγος του βουλευτή και Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής είναι ταυτόχρονα συνεργάτης (πιθανόν και μέτοχος) του μεγαλύτερου ομίλου διαγνωστικών κέντρων της χώρας".
Η κ. Κρεμαστινού δεν ένοιωσε ακόμη την ανάγκη ν΄ απαντήσει, ασπαζόμενη προφανώς το δόγμα Βουλγαράκη «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό».
Περιμένουμε..
Ygeianet
 
*Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι το παραπάνω σχόλια αποτελούν άποψη του Ygeianet, ενώ από την ΠΟΣΙΠΥ δανειστήκαμε τα στοιχεία που παραθέσαμε για τον αριθμό αξονικών και μαγνητικών τομογραφιών.